Top
Image Alt

Mountain bike

6 February, 2020

Mountain bike

Caracteristicile competiției

Concursul Vidraru Bike este organizat in cadrul evenimentului “Vidraru Sport Fest” de către echipa Activmont în parteneriat cu Asociația Montană Vidraru, fiind un eveniment
public, înregistrat foto/video.

Traseul pentru concursul de bicicleta va avea lungimea 19 km si 63 metri diferență de nivel, fiind un traseu cu o dificultate ușoară spre medie.

Descriere traseu

Traseul pornește de la cantonul Călugarița și continua dincolo de Poiana Stramba aproximativ inca 5 km.

Traseul este de tip dus-întors. Punctul de întoarcere va fi amenajat la Curmatura Runcurelei. Punctul de intoarcere si punctul de start vor functiona și ca puncte de hidratare.

Hartă traseu


Diferența de nivel

Înscriere

Pentru a vă înscrie în concurs trebuie sa completați formularul de înscriere și să achitați taxa de înscriere până la data de 07.08.2020 la ora 24.00. Indiferent de cursa aleasă, taxa de participare este:

  • 100 lei pana la data de 31 Iulie 2020, inclusiv
  • 120 lei pana la data de 22 August 2020, inclusiv
  • 120 lei în ziua cursei (cu maxim o ora inainte de începerea concursului)

Program

08:00 – 10:00: Validarea înscrierilor, predarea declarațiilor pe propria răspundere și ridicarea kitului de participare de la cortul pentru înscrieri
10:00 – 10:15: Alinierea la punctul de start
10:15 – 10:30: Scurt instructaj cu privire la traseu si la regulament
10:30: DĂM STARTUL

Echipament

Concurenții vor participa la competiție cu propriul echipament. Se recomandă un echipament corespunzător condițiilor din ziua respectivă. Echipament obligatoriu:

  • Bicicletă echipată cu cauciucuri de teren
  • Numărul de concurs
  • Cască de protecție

Regulament

Concursul de bicicleta este organizat de către Asociația Montană Vidraru. Regulamentul este disponibil on-line, precum şi la locul de desfăşurare al competiţiei. Cunoaşterea Regulamentului este obligatorie, participanţii urmând a semna o declaraţie de acceptare şi respectare a condiţiilor impuse prin Regulament.

Descarcă regulamentul